Hollywood Royal

God morgon alla underbara hjärtan som finns där ute i världen <3 Hur mår ni idag denna fina lördag? 🙂 Glöm inte att omge er själva med kärlek idag, idag är det alla hjärtans dag och det innebär att alla hjärtan i världen förtjänar extra mycket kärlek, så visa det för er själva för det är den viktigaste kärleken som finns i världen, kärleken till en själv <3 Idag så fick jag en fin överraskning av min älskling när jag vaknade för en liten stund sedan, en liten present på sängen från KICKS 😀 En ny doft från Juicy Couture låg innanför det ljuslila pappret, Hollywood Royal heter doften som luktar fruktigt och sött, jag gillade den verkligen 😀 Han kan verkligen det här med parfymer min älskling, den här ska jag inviga redan idag när vi åker iväg på vår mysiga och romantiska kryssning med Cinderella, då kommer jag dofta så gott 🙂
PS: Inlägget om mina modewanties som skulle ha kommit upp igår kommer lite senare idag, jag hann inte få upp det igår så det kommer upp idag istället, så kika in lite senare ^^
Kram kram, massa kärlek till er <3
20150214_100730_1