Ett Dolt Peacetecken

Kan ni hitta det? 😉 Det är rätt så simpelt bara ni öppnar ögonen lite, då kommer ni på det 😉 Kom på ett lite mindre obvious sätt att visa Peacetecknet på, lite mer diskret så man kan se lite cool ut 🙂
Haha skämtosido, det bara blev så av en slump då jag höll i mina hörlurar, men alltid kul att börja dagen med ett litet skratt som ger ett leende på läpparna, glad att jag kan hjälpa till ^^ Har precis avslutat ett rätt så dåligt pass på gymmet, det blev inte alls som jag tänkte eller förväntade mig när jag klev in imorse, men alla har vi ju dom dagarna. Jag gick i ett långsamt tempo i 1 timme, en medelsnabb powerwalk då jag inte orkade anstränga mig haha har fortfarande så ont i mina framsida lår så det kan ju bero på det 🙂 Sen tänkte jag köra triceps och bröst men då alla maskiner, bänkar och lämpliga vikter för mig var upptagna så blev det inte riktigt så. Lyckades i alla fall köra 3 tricepsövningar så det var positivt, alltid något 🙂 Körde några situps och stretchade lite efteråt också, det var skönt.
God morgon föresten, hur mår ni idag? 🙂
2015-02-12 09.10.53