SATS Hötorget

Japp, man kan säga att jag har ”bytt” gym just nu, från SATS Sveavägen till SATS Hötorget, anledningen? Jag tycker att anläggningen vid Hötorget är fräschare, större och ljusare 🙂 Då jag har möjlighet att välja på vilken anläggning jag vill träna på så tänker jag passa på att utnyttja denna möjlighet att hitta den plats som känns bäst, och just nu så gillar jag Hötorget, så det får bli där från och med nu 🙂
Så jag har precis kört klart mitt morgonpass, det är så otroligt skönt att få börja dagen bland rullband, svett och tunga vikter, man känner sig så levande och får sån energi inför dagen, har ni inte provat på morgonträning så ge det ett försök, ni kommer nog fastna för det lika mycket som jag 😉
Promemerade 1 timme och valde att fokusera på biceps, rygg och mage efter det, skönt och det gick bra! Kände att mina ben behövde vila lite efter 2 dagars squatande haha det känns i mina framsida lår idag, men det är ju viktigt att träna hela kroppen så oavsett kul det är att göra squats så måste även de andra muskelgrupperna få lite uppmärksamhet 😀
2015-02-11 09.45.24
2015-02-11 09.45.38