Det Ska Kännas!!

Annars så kör man inte hårt nog! Så känner jag i alla fall men jag tror nog att många håller med om det. Det var ju det enda min tränare sa under boot campet också; ”det ska göra ont, det ska kännas, det är då resultaten kommer”. Okej kanske inte det enda han sa då han skrek en massa saker åt oss haha men det är värt att tänka på, träning ska göra ont (på ett positivt sätt) och det ska kännas, annars mesar ni. Vill man ha resultat så ska man kämpa och känna det! 😀 Så enkelt är det!!
Så jag har som ni säkert förstått kört mitt pass på SATS för dagen, det blev en snabb powerwalk i 1 timme samt samma övningar som jag gjorde igår, squats och gynstolen för utsida & insida lår, så nu gör mina ben lite ont haha 🙂 Jag kan riktigt känna hur rumpan och låren tar form, love it, hoppas på en riktig squaterröv till sommarn 😉
20150210_133905
20150210_133944