Min Helg Börjar Nu

Gooood morgon 😀 Så skönt att få sova ut idag, visserligen så sov jag inte så länge som jag först trodde igårkväll när jag kände mig så trött och utmattad efter en intensiv vecka, utan jag vaknade vid 9 idag, drog mig lite och har nu fixat lite mackor och té till frukost. Mys! Ligger i sängen och tänker kolla på de 2 avsnitt av Biggest Loser jag inte har sett från förra veckan (är ju så intressant och kul att se deras resa), efter det tänker jag skriva ihop ett litet inlägg som ska upp senare idag (det vill ni inte missa!!!), kolla igenom min mail, jobba lite och sen tänker jag ta mig ner till SATS här hos älsklingen för att köra igenom ett pass. Jag måste ju hålla igång allt jag har uppnått efter mitt Boot Camp, speciellt löpningen så vi får se hur det går idag 🙂 Har i alla fall med mig mina gympaskor från jobbet så nu slipper jag blåsor under fötterna haha 😀
Men hur är det med er idag? Vad är dagens agenda för er? 🙂 Lite komiskt att jag får min helg nu när ni andra påbörjar er jobb/skolvecka, men så blir det när man kan jobba alla dagar i veckan haha 🙂
2015-02-09 10.10.16