Ett Bra Besked

Sådär, då har jag avslutat mitt träningspass för idag, det blev en powerwalk på 1 timme (försökte mig på att springa men då jag har fått ont i mitt högra knä igen så avstod jag från det idag 🙁 ), sen lite squats trots knät samt gynstolen för utsida och insida lår, ett bra pass helt enkelt 🙂 Fick även ett trevligt och bra besked från SATS när jag frågade hur mycket det skulle kosta att upogradera mitt kort till två anläggningar då mitt kort bara gäller på det i Sveavägen, men där hade jag tydligen fel då mitt kort gäller på alla SATS, suprise!! Haha 😀 Då jag hade turen att vinna mitt träningskort så var jag inte säker på vilket sorts medlemskap jag vann, men sedär vad bra det var, så nu kan jag även träna här ute på Värmdö eller i Sollentuna 🙂 så grymt!
Men nu är jag påväg hem till älsklingen för att ta det lugnt och jobba lite, är så hungrig så ska fylla på magen med älsklingens lasagne som han tillagade igår så att kroppen får en massa energi och byggstenar för att bli stark och ge resultat 🙂
Glöm inte att kika in på bloggen vid kl 19 ikväll, då kommer ett tänkvärt inlägg upp som ni inte vill missa!!
2015-02-09 16.58.50
20150209_154115
2015-02-09 17.01.37