AW

Är just nu påväg hem till älsklingen efter en lång dag med både jobb, griniga kunder och en trevlig afterwork med Ava på The Laughing Duck, en bra lördag helt enkelt 🙂
Jobbet gick bra idag, det rullade på i ett lagom tempo med många shoppingsugna kunder som man fick hjälpa, är så kul att se vad som är populärt i vårt reasortiment, våra kostymbyxor är eftertraktade, just so you know 😉 Haha nej men sen ska det ju komma griniga kunder som ska klaga på allt och vilja ändra på allt, sånt tar verkligen energi ur en, hur kan dom bry sig så mycket att dom måste gnälla på oss som inte ens har bestämt att det ska vara så? Obegripligt haha. Då kände jag att det var alldeles lägligt att möta upp fina Ava för ett glas cider och ett glas rose för att ventilera om dagen och prata om våra liv. Hur trevligt som helst, 4 timmar bara flög förbi, sånt ger verkligen energi:)
Men så fort jag kommer hem så blir det att tvätta bort sminket och göra sig redo för att sova, imorgon är det fortfarande ett jobbpass som ska betas av innan jag får ta helg så jag behöver min sömn så jag orkar, längtar haha 😀
2015-02-07 22.34.32
2015-02-07 22.34.49
2015-02-07 22.35.20
2015-02-07 22.35.31