Jag Klarade Det!!

Åh så jädrans underbart det känns just nu, jag har klarat mig igenom mitt Boot Camp på Xtremefit och jag är så satans stolt över mig själv att jag har kämpat och inte låtit den tunga timmen skrämmt iväg mig under dessa 4 veckor 😀 Det här är något av det bästa jag har gjort och jag är så stolt att jag vågade hoppa på det här alldeles själv och med vetskapen att det skulle bli tungt. Satans vad grym jag är och jag märker, känner och ser skillnad efter denna tiden, det har hänt så mycket!
Jag har blivit starkare, det märkte jag på testet vi hade idag men även i vardagen också, jag orkar så mycket mer. Jag har fått bättre kondition, jag orkar förtusan springa i 25 minuter och säkert mer på rullbandet utan att det kändes speciellt ansträngande som det gjorde förut efter bara 5 minuter, det är något jag aldrig trodde 🙂 Jag känner mig smalare, mina kärlekshandtag har blivit mindre och det känns som jag har krympt lite, blivit lite tightare, that’s nice 😀
I det stora hela så är jag enormt superduper glad att jag gav mig på detta boot camp, jag behövde verkligen chocka kroppen och det har jag verkligen gjort. Det har gett mig så mycket det här, bättre kondition, mer styrka, bättre uthållighet, tightare kropp men framförallt ett bevis för mig själv att jag kan och vågar mer än jag tror 😀 Och det betyder mycket för mig 😀
2015-02-06 08.31.29
2015-02-06 08.31.52
2015-02-06 08.32.12
2015-02-06 08.32.28