Smakråd

Svävar fortfarande runt bland molnen efter morgonens lyckade joggingpass, är så jädrans stolt över mig själv att jag orkade. Jag som alltid har hatat löpning då jag alltid dör efter någon minut men nu, nu händer det grejer 🙂 Imorgon är även sista boot camp passet (om vi inte får ta igen passet vi gick miste om idag) och det ska bli så spännande att se hur man har utvecklats under testet, bara nu mina föttet mår bättre tills imorgon då blåsorna som uppstod under löpningen gör det lite besvärligt att stå, gå och göra övningar som armhävningarna och plankan haha 🙂 Ohwell, vi får se helt enkelt 🙂
Men nu behöver jag lite smakråd från er, har nämligen hittat en puderrosa mönstrad blus på jobbet som jag inte riktigt kan bestämma mig för om den är en hiss eller diss haha, velar alltid så mycket när det kommer till kläder 🙂 Har redan skickat bild till både älsklingen och mamma men väntar fortfarande på svar, men vad tycker ni? 🙂
2015-02-05 19.24.22
2015-02-05 19.24.39
2015-02-05 19.24.59