25 Minuter!

Alltså jag är så stolt över mig själv just nu, riktigt jävla fucking stolt!!! Att börja på mitt boot camp var det bästa jag gjort inom min träning för utan det hade dessa förändringar aldrig skett, jag märker att jag har blivit starkare 😀
Av någon anledning så kom inte vår tränare till Boot Campet idag, vi stod redo och laddade fram tills kvart i innan vi kände att det inte var någon idė att stå kvar. Lite dåligt att inte meddela oss på något sätt, som via facebook om det blir ett pass eller ej, men vi hoppas vi får ta igen detta pass en annan dag. Så jag drog till SATS istället för att ändå få min träning, kanske inte lika tuff men när man ändå var i stan så varför inte 🙂 Och det är nu det sjuka händer 😀
Jag bestämde mig för att bara köra kondition, min vanliga powerwalk men efter att ha promenerat i ett ovanligt högt tempo i 35 minuter så kände jag: ”faan ska man inte försöka ge sig på att jogga/springa lite? Nu när man ändå har gjort det så ofta under campet”, så jag börjar jogga. Och jag orkar jogga/springa utan att det är så himla ansträngande, och utan att bli jätteandfådd i 25 JÄVLA MINUTER!!!! Jag hade orkat springa mer om jag inte var så kissnödig och fick blåsor under fötterna då jag joggade utan skor (dom är på jobbet, då vi tränar barfota på campet så har jag dom alltid på jobbet) men det är ju helt jävla sjukt!! 😀 Innan campet så orkade jag knappt jogga i 10 minuter utan att det blev kämpigt och jag dog av andnöd, men nu joggar jag i 25 minuter utan problem 😀 Alltså det är ju sjukt, helt fascinerande och helt jävla awesome! Så jädrans grym jag är 😀
2015-02-05 09.43.32
2015-02-05 09.44.15
2015-02-05 09.44.28