GANT

Mina. Ben. Är. Som. Spagetti!! Haha när man inte tror att det kan bli jobbigare på boot campet så blir det just det, känns så taskigt att bara slänga in en massa knäböj, upphopp och 90 grader mot väggen inte 1, inte 2 utan hela 3 gånger!! För man var ju inte redan trött i benen efter uppvärmningen, nejdå det var man inte haha 😀 Har nog inte gjort 90 graders övningen sen gymnasiet, om inte sen grundskolan, brings back memories 🙂 Men det gick ändå bra, kämpade på som bara den med att springa snabbt och göra alla övningar fullt ut så det skulle kännas ordentligt i musklerna, det gjorde det kan jag lova så att jag inte orkade köra fullt ut hela tiden, men nu efteråt känns det grymt bra. Ready for todays work!!
Har på mig min nya GANT tröja som jag fick av min storebror Hjalmar i julklapp, är så olikt mig att ha en randig tröja då jag inte är så värst förtjust i randigt, men han kände att jag behövde våga testa något nytt när det kommer till kläder och våga lämna min trygghetszone så nu ska jag försöka 🙂 Jag vänjer mig nog 🙂
2015-02-03 08.41.18
2015-02-03 08.41.38

One Comment