Med Tofs I Håret

Idag är verkligen en ”ha en tofs i håret dag” då det rådande väderlaget gör det helt meningslöst att fixa håret haha så känner jag i alla fall då mitt hår lägger sig platt oavsett så därför fick det bli tofs idag, lite fint ändå kan jag tycka 🙂 Men hörrni värst vad snön ska vräka ner idag, det har liksom snöat nonstop sen jag åkte till träningen imorse haha och det var ändå vid 5 tiden 🙂
Så nu har jag kämpat mig genom snön och blåst som alltid ska blåsa rakt upp i anaiktet, för att ta mig till tunnelbanan för snart dags för jobb om 10 min. Blev ingen ”sovavila” för mig idag när jag kom hem utan jag tillagade mannagrynsgröt som vanligt och kollade lite på på tv, en skön avkoppling ändå 🙂 Mötte en trevlig kvinna påvägen hem som behövde hjälp att hitta till en skola, och trots mitt dåliga lokalsinne så lyckades jag leda henne rätt haha go me ^^ Vi pratade lite under tiden om bland annat jobbiga kunder man får stå ut med när man jobbar i butik och vi båda kände samma sak; ”varför är det så svårt för vissa att bara vara trevliga?”. En bra fråga faktiskt, hur kan man vara så otrevlig mot en människa man aldrig har träffat och som finns där för att hjälpa? Det förstår jag inte 🙁
Men men, snart dags för jobb som sagt och om ni kikar in på bloggen efter kl 17 så ska ni få läsa ett läsvärt inlägg som kanske kan få er att tänka annorlunda 🙂 KRAM!
2015-02-02 11.50.21
2015-02-02 11.50.35
2015-02-02 11.51.01
2015-02-02 11.51.16