Snöigt

God morgon snöiga lördag, hur står det till idag? 🙂 Snacka om slaskigt väder haha blötsnö kan vara lite segt ibland 🙂 På tal om segt så känner jag mig jättetrött idag, var inte alls pigg på att kliva upp ur sängen och lämna älsklingens varma famn, jag trodde att jag drömde att mitt alarm började låta, om det bara var så haha 🙁 Jag jobbar fram till 18 ikväll och om det är så att jag håller på att somna så kanske jag får gå ut och krama in lite snö i ansiktet för att piggna till haha 😀 Det är något jag brukar göra på morgonen för att väcka ansiktet, inte stoppa det i en snöhög, utan ta lite kallt vatten och tvätta bort nattens trötthet, det brukar funka bra. Mitt tips till er 🙂
Nej men trots att vädret inte är sådär jätteskoj så kan ni i alla fall tänka att det är ett perfekt mysväder, antingen göra det mysigt hemma med en massa tända ljus, filtar, någon vän eller din flickvän/pojkvän och ha seriemarathon, eller så kan ni gå till ett fik, gå på bio, våga ge er ut i snön för att göra snö/slaskänglar eller så skiter ni helt enkelt i vädret och gör precis det ni vill 😀
20150131_083430