Ingen Data

Hej och hå, förlåt för min brist på uppdatering idag men min data på mobilen bestämde sig för att ta slut idag så har inte kunnat ta mig ut på nätet, men det var väldigt lägligt att månadsmängden tog slut idag då februari börjar imorgon, vilket innebär en ny mängd data att utnyttja, jackpot! 😀 Haha, bra planerat av mig att använda precis rätt mängd varje dag så att jag precis hinner till månadens slut, me so clever ^^
Men jobbet gick bra idag, det var några sega perioder ibland, speciellt de 2 sista timmarna, men det var ändå många shoppingsugna under dagen som fick tiden att gå, thank you for that! Provade även två toppar under rasten som jag, som vanligt då, inte tyckte satt så jättebra. Jag vet inte om jag är ovan med den stil apå kläderna jag provade eller helt enkelt fortfarande inte gillar det här med min kropp och kläder (men nu tror jag ändå det kan bero på att jag har mens, då brukar jag alltid känna mig uppblåst ^^) men jag ska avvakta lite till, den ena väger lite mer än den andra i alla fall så det kanske blir en av dom. Men ska tänka på saken 🙂
Men nu blir det mys tillsammans med älsklingen, ska poppa lite popcorn och sedan mysa ner mig i sängen. Har känt mig trött hela dagen och frusen efter att ha promenerat i detta slaskväder, usch ^^ Imorgon är jag i alla fall ledig så då blir det att sova ut och ladda för en ny vecka fylld med jobb, sista Xtremefit veckan samt träff med vänner. Lovely! 😀
Då jag inte har någon bild för er från dagen så lägger jag upp ett fint och bra litet quote, det blir nog perfekt!
images (3)