John Chris Coffee

Vilken mysig stund jag hade på stan idag med Ava, det blev en fika inne på John Chris Coffee där vi snackade om allt som händer i våra liv och som ska hända, så kul 😀 Vi planerar en massa härliga tjejkvällar som ska ske framöver, och även en weekendresa till sommaren, så underbart, undrar vart vi ska åka? London, eller kanske till Barcelona? Only time will tell what we feel like haha 🙂
Jag kände även för att vara nyttig för en gång skull, i och med träningen så försöker jag trappa ner på mitt sockerätande så gott det går med mitt sötsug. Till en början åt jag i princip bullar varenda dag, inte så jättenyttigt och inte bra för hälsan, så när jag började mitt Xtremefit Boot Camp för 2 veckor sedan så bestämde jag mig för att minska ner sockerätandet till helgen, jag har faktiskt hållit det löftet så det känner sockerberoende Emilia sig stolt över ^^ Men jag ska minska ner på det lite mer, att inte äta sånt alls förutom vi speciella högtider som födelsedagar osv, så att jag får så bra resultat som möjligt från träningen. Kosten är mer viktig än sjävlaste träningen, glöm inte det, den stora förändringen på kroppen sker i köket så bara ni ändrar kosten lite så kan stora förändringar ske 🙂 I alla fall, det jag skulle säga var att jag kände mig duktig som köpte en smoothie och en ost & skink fralla till fikat, ett nyttigare alternativ av alla de goda pajerna de visade upp i fönstret haha 😀
2015-01-26 18.58.09
2015-01-26 18.58.28
2015-01-26 18.58.41
2015-01-26 18.58.53
2015-01-26 20.40.53