Burpees Are From Hell

Haha skojar inte, burpees är inte roliga alls haha tar ju kål på kroppen och framför allt låren, blev helt mör av dom 😀 Vår tränare på boot campet kände för att gå ett steg längre denna vecka med att utveckla och göra övningarna ännu tyngre, poor oss haha men det behövs så att vi utvecklas och blir ännu starkare, även om det känns plågsamt för stunden. Men träning ska inte kännas skönt för kroppen, det ska inte vara lätt och inte inte kännas. Träning ska vara tungt och vara jobbigt så att man får ont i musklerna (ont på ett bra sätt alltså) och känner hur dom arbetar, då får man resultat 🙂 Man får alltid resultat av all träning du gör oavsett hur hårt du kör men kör du lite hårdare för varje gång så kommer resultaten snabbare, och alla vill väl ha snabba resultat? 😉
Han uppgraderade som sagt övningarna lite, så vi värmde upp med att jogga och varvade sedan det med att köra armhävningar med att ”kicka” in knäna mot magen 4 gånger, situps med benen raka och armarna åt sidan, rygglyft med att gå sida till sida och nudda armbågarna i marken, plankan med att hoppa ut och in med benen, burpees istället för upphopp och sedan jägarvila med att hoppa ett halvt varv för att sedan hoppa tillbaka.. tungt som satan!! Men tydligen räckte inte det utan efter en liten drickpaus så körde vi mage, mage, lite mer burpees, mage och lite mage, haha det här passet kommer kännas imorgon 😀
2015-01-26 09.02.36