Black/White

Hej på er!
Glömde ju bort att säga hej och god morgon till er imorse, så gör det nu istället, i alla fall säga hej då det inte är morgon längre haha 🙂 Men hur är det med er, måndag idag och det är väl bara för härligt, en helt ny vecka av året 2015 att njuta av så vad ska ni hitta på för något? Vad har ni inplanerat? 🙂 För min del så vet jag inte riktigt hur min vecka blir än, har inte kommit så långt i min planering förutom jobbet då, men då jag är ledig idag så har jag varit hemma en liten stund nu efter träningen för att umgås lite med mamma och äta mannagrynsgröt (hallå? Barndomsminnen haha vem har liksom inte ätit mannagrynsgröt! 😀 ) men är nu påväg in till stan för att hoppas hoppas hoppas att ett par jeans från Cubus som Petra tipsade om sitter som hon beskriver. Jag hoppas verkligen! För att sedan möta upp Ava för att ta en fika eller nått annat trevligt vi kan tänkas hitta på ^^
2015-01-26 13.01.44