God Morgon Lördag

Så underbart att du äntligen är här 😀 Och god morgon alla läsare, eller jag kanske ska säga god eftermiddag istället ^^ Har legat och dragit mig fram tills för en liten stund sedan, och det behövde jag verkligen, äntligen så har jag en ledig dag från jobb och träning, det kunde inte komma mer lägligt 🙂 Det har varit en intensiv vecka, så att få vara ledig i 3 dagar känns som rena rama lyckan, happytimes! ^^ Så min tanke för idag är bara att se vad jag får gjort, tänker inte ha en massa krav med att hinna med det ena och det andra utan jag gör det jag hinner med och känner för, då brukar det gå bra och faktiskt gå bättre än man tror 🙂 Har ni inte kännt så ibland? Att istället för att kräva så mycket av er själva så ha en mer lättsam attityd till det du ska göra, då blir du inte så stressad med att hinna med allt du har bestämt att göra och du känner dig besviken inte om du inte hinner allt. En lättsam attityd gör det behagligt för ditt inre ^^
20150124_142428