New For The Face

Då mina ansiktskrämer av någon konstig anledning har försvunnit så har jag behövt vara utan återfuktning i ansiktet under några dagar, not so good i denna kyla. Men jag har ingen jäkla aning vart dom har tagit vägen?? 🙁 Min dagkräm, ögonkräm och mitt serum har glatt bestämt sig för att hitta på äventyr någon annanstans än i min neccessär så jag fick helt enkelt köpa nytt. Då jag fortfarande har lite serum kvar (i paketet så fick man små behållare) så köpte jag en dagkräm från Eucerin samt en ögonkräm från Oliva, det kommer nog göra min känsliga hud bra igen ^^ Något som skulle vara så typiskt nu är om jag helt plötsligt från ingenstans hittar mina krämer i antingen väskan eller i min röra hos älaklingen, jag lovar att det kommer hända. Det skulle vara så ironiskt haha 😀
2015-01-23 17.37.39
2015-01-23 17.37.56
2015-01-23 17.38.09