Unless You Puke, Faint Or Die

Keep going… Ja det är ju lättare sagt än gjort haha Ibland känns det ju som att man ska säcka ihop vilken sekund som helst under passet och då kämpar man ju på, men det är tufft 🙂 Som jag sa till min älskling så är jag stolt över mig själv som faktiskt fortsätter gå till passet även fast jag vet att det kommer bli en plågsam träningstimme, att jag liksom inte kommer orka, men jag har viljan att kämpa och en envis inställning, jag är ju ändå snart halvvägs 😀 Så passet blev tungt idag, vi fokuserade på uthållighet, yeeah det som jag har så mycket av haha, så vi värmde upp som vanligt och körde sedan höga knän, såna där hoppa ut till bredbent och in igen (om ni förstår haha), plankan med att gå upp på händerna och ner igen, och allt om igen. Helt Sluuut! Men är stolt att jag tog mig igenom det, någorlunda i alla fall ^^
2015-01-22 08.40.26
20150122_082504

2 Comments

    • Haha ja det är väldigt peppande, för man har ju alltid mer kraft än man tror när man bara vill lägga sig på golvet och gråta av utmattning haha 😀 Såna citat behöver man så man orkar kämpa lite lite till haha ^^
      kram kram ^^