Rast Nummer 2

Hej på er ^^ Sorry föe min dåliga närvaro men just nu har jag hamnat i wn bloggtorkeperiod, väldigt jobbigt faktiskt då jag vill skriva saker för er men det kommer liksom inte fram. Satt nästan hela dagen igår med att få ihop några inlägg som jag ska lägga ut lite då och då mem fick inte ner ett enda ord på skärmen. Har lite inspirationsdipp för tillfället, men då jag är ledig i helgen så ska jag förbereda en massa inlägg så vi inte hamnar i en torrperiod igen, låter inte det bra? 🙂
Men jag är i alla fall fortfarande på jobbet just nu, har ett långt pass idag: kl 10-20, så från öppning till stängning. Wonderful! 10 timmar har snart betats av nu när jag sitter på min andra rast så det känns skönt, snart bara 2 timmar kvar, stå ut haha ^^ Ska passa på att prova en vit blus och en blå topp nu när jag ändå har möjlighet, hoppas de passar, det hade gjort mig så glad 🙂
2015-01-22 17.35.29