Vilken Ska Jag Välja?

Finally så kan jag se framemot att få komma hem, pussa på min älskling, ta på mig myskläder, äta, tvätta bort sminket för att sedan lägga mig i sängen och veta att jag har en ledig dag som väntar där jag faktiskt inte kommer göra någonting haha 😀 Hur härligt låter inte det? ^^ Bara sova ut, äta frukost och vara lugn och stressfri, underbart! Lite jobb på datorn kommer jag självklart göra men annars inte så mycket annat, man behöver såna dagar ibland där man helt enkelt får vara utan en massa måsten och bokade tider. Bara njuta 🙂
Annars då? Jo juste, jag behöver ju nya träningsbyxor så jag kan variera lite, så jag sprang in på Stadium igår och hittade 4 par som har fångat mitt intresse, men frågan är vilken man ska välja? Vilken tycker ni är coolast av dessa 4 och vilken tycker ni känns som jag och skulle passa mig? 🙂
Byxa 1?
Byxa 2?
Byxa 3?
Byxa 4?

20150120_193424
20150120_193612

2 Comments

  1. Dina snygga former framhävs bättre i färg så rosa all the way! Men de andra är också snygga, råd med flera par? 😉

    • aw vad snällt ^^ Jo men är så ovan med färg haha, dom var inte så dyra, bara 199 kr så fler har jag ju råd med 🙂