Upphopp Tar Kål På En

Good morning ^^ Har ni sovit gott och djupt så ni är pigga och glada? 🙂 Jag har sovit helt okej, inte så mycket dock men inte heller så djupt som jag velat, kanske var därför som det var extra jobbigt på campet idag, hade ingen ork. Men tror det även beror på att jag känner mig utmattad, det sliter ändå på en att träna så hårt så ofta, och då jag inte fick möjlighet att vila ut i helgen så börjar nog kroppen bli trött. Min sjätte arbetsdag ska betas av idag innan jag får ledigt imorgon, så jag räknar ner timmarna tills mitt pass slutar vid kl 18 ikväll 🙂
Vi körde lite andra övningar idag och det var lite kul att prova på något nytt 🙂 Vi värmde upp som vanligt och allt gick någorlunda bra tills det var dags för upphoppen haha dom sablans upphoppen tar ju kål på en och tömmer en på styrka och energi, allt blev så tungt efter det :D. Hade träningsvärk i benen sen igår så att bli tömd på styrka och kraft redan då gjorde ju inte saken bättre ^^ Sen gjorde vi en massa utfall som kommer bättra på träningsvärken ännu mer, för att sedan avsluta passet med att kravla runt och krypa på golvet armystyle, som om man kröp under taggtråd haha 🙂 Nästan halvvägs, imorgon blir det att vila så kör vi på igen på torsdag!
2015-01-20 14.29.43