En Liten Förbättring

God morgon! Hur mår ni denna måndagsmorgon? Har ni vaknat med tankarna på den rätta sidan och ser möjligheterna som denna vecka kommer föra med sig? Tankarna har mer kraft och inverkan på ert liv, mer än ni faktiskt tror, så styr dom rätt så kommer allt bli bra (mer om det i ett annat inlägg).
Jag känner mig fortfarande lite frustrerad, är på downsidan just nu men släppte dom tankarna för en stund nu på morgonen så att jag istället kunde fokusera på veckans första boot camp pass, som var tungt men ändå gick bra. Hade inte all min potentiella energi i kroppen kände jag men det beror nog på att jag inte fick vila ut i helgen pga jobbet men jag kämpade på i alla fall och körde på så gott jag kunde så jag inte orkade mer. Vi körde samma uppvärmning som vanligt med joggning samt lite uppgraderade armhävningar, situps osv så det blev lite jobbigare, för att sedan köra en massa mage igen haha 🙂 Tror jag har gjort lite framsteg när det kommer till armhävningarna, jag kan gå ner hela vägen så att jag nuddar golvet med näsa nu och det kunde jag inte förut, då kom jag knappt halvvägs haha 🙂 Så det känner jag mig stolt över!!
2015-01-19 08.46.46
2015-01-19 08.47.06