En Deal

God morgon god morgon ^^ Sitter just nu på bussen från min älskling för att ta mig till jobbet, och reflekterar och tänker på lite saker 🙂 Det är alltid många tankar som cirkulerar i mitt huvud och några jag har lyckats urskilja är dels att jag behöver seriösa råd och hjälp när det kommer till hudvård. Oavsett hur mycket jag smörjer in och återfuktar så är jag fortfarande torr och saknar det där snygga glowet, så att det lyser från en, jag förstår liksom inte vad som är så svårt och vad jag saknar, har ni några riktigt bra hudvårdstips?. Det leder även in på nästa sak och det är när jag sminkar mig, jag tycker inte det blir bra längre 🙁 Då jag är torr så blir det fläckigt, det finns inget glow och då faller allt annat platt också… så jag måste boka en sminkrådgivning så jag får hjälp med det här. Japp, jag har en fuldag idag så jag känner mig frustrerad på mitt utseende just nu!
Men en bra sak är i alla fall att jag har gjort en deal med mig själv att bara äta sötsaker på helgen, så jag äter bra under vardagarna när jag tränar 🙂 Jag skrev ju för ett tag sedan att jag åt bullar, glass osv varje dag, lite väl ofta tycker jag haha så nu blir det lite ändringar. Istället för att ta bort allt helt och hållet för att ”få bästa möjliga resultat av träningen” (något jag ockaå vill få men då jag är så sötsugen hela tiden så är detta ett bättre alternativ) så får lördagar och söndagar vara mina dagar för tillåtelse att njuta av en bulle eller två. Man får inte glömma bort att njuta!! 😀
2015-01-18 10.05.56
2015-01-18 10.06.59