Veckan Innan…

…löning är en fattig vecka, jag har verkligen ingen aning om vart mina pengar tar vägen haha Ett svart hål suger åt sig alla cash på kontot verkar det som, för så mycket har jag ändå inte spenderat i Januari, eller? Minns inte 🙁 Jag borde börja föra en ”konsumtionsbok” eller något liknande så jag vet vad jag spenderar mina pengar på för jag har ingen aning, men troligen så är det mest mat. Ja, så är det nog, mina pengar går åt till mat haha vilken matfantast jag är 😀 Men tränar man mycket så behöver man föda så man orkar med sina dagar med träning och jobb 🙂 Min bror hade i alla fall tipsat om någon funktion i Swedbank appen där den registrerar alla sina köp och vad för kategori man har köpt inom, som t ex. mat eller kläder, kanske borde använda mig av den funktionen för att ta reda på hur jag spenderar mina pengar 🙂
Men det var inte det jag skulle säga utan jag tänker ju ge loppisvärlden en chans till innan jag väljer att skänka bort allt, en möjlighet att få lite extra slantar till Japanresan i maj skulle ju inte vara helt fel. Men frågan är när det skille vara bäst att sälja, har en loppis i Kista jag funderar på och den har tider i början av februari och i slutet av april. När tror ni det är bäst att sälja sina kläder och prylar?
cid_1541168
2015-01-17 14.52.44