En Lördag Med Jobb

God morgon ^^ Har ni sovit gott inatt och har ni något roligt inbokat denna lördag? 🙂 Gör det som gör er glada och som ni vill göra, gör inte som alla andra för att man ”måste” passa in utan man ska fokusera på en själv och det som gör en glad. Så vad gör er glada? 🙂
Vad som gör mig glad är bland annat att få sova ut och vakna av sig själv utan att bli väckt av ett tutande alarm, som jag blev idag. Så jag känner mig trött, ögonen är tunga och jag somnade nästan på bussen in mot stan haha varför är jag sä trött? 🙂 Får hoppas det blir bättre, annars så blir det en ganska så seg dag då jag jobbar 9:45-18, men förr eller senare tar ju dagen alltid slut så det är bara att stå ut ^^ Ska dricka min smoothie som jag pratade om att dricka i torsdags efter träningen, japp jag köpte en smoothie men har fortfarande inte druckit den än, haha why undrar ni kanske. Jag har ingen aning haha 😀
2015-01-17 09.32.36
2015-01-17 09.32.50