Planering Är Bra

Ojdå, känns som att jag har glömt bort bloggen lite nu de två senaste dagarna, eller jag har snarare gjort det och det ber jag om ursäkt för 🙁 Har bara haft lite bloggtorka men jag ska bättra mig inför imorgon ^^
Min jobbdag är i alla fall slut för idag, har blivit en bra dag med ett riktigt dödar pass på boot campet och sedan jobb i några timmar, tror jag kommer känna av magen riktigt ordentligt imorgon haha 🙂 Men jag tar inte helg på samma sätt som er då jag jobbar alla dagar fram till tisdag men cash är nice så mig gör det inget, så idag blir en lugn hemmadag så att jag orkar jobba de kommande 4 dagarna 🙂
Jag ska se till att ta vara på denna kväll till att fixa med bloggen så att det inte blir flera dagar med bloggtorka, det är inte så kul när det sker så därför krävs det planering och lite förberedelser. Man får se det som när man packar träningsväskan dagen innan sitt tänkta pass, man förbereder allt så med får med sig det man behöver som kläderna, handduk, tvål, proteinpulver eller något annat att äta direkt efteråt, så man slipper stressa på morgonen och undvika risken att inte hinna till träningen eller helt enkelt glömma något som verkligen behövs. Därför är planering bra när det kommer till allting egentligen, så man undviker oönskade överraskningar och får med sig allt man behöver 🙂
hämta
Bild tagen härifrån