Första Veckan: Check!

Goood morgon, det är en utpumpad och mör Emilia som skriver för er nu, satan i gatan vilket tufft pass det blev på boot campet idag, min mage är helt slutkörd haha 😀 Som ni säkert har förstått så var magen i fokus idag, vi värmde upp aom vanligt med jogging och varvade med situps osv men sen fick mina duktiga magmuakler utstå en hel del med flera magövningar efter varandra, jag var så slut på energi och kraft att jag skrek (okej kanske inte skrek men gjorde utmattande ljud när jag inte orkade haha) av matthet, något jag aldrig brukar göra så jag antar att jag tog i på en helt ny nivå, progress 🙂 Känner mig så stolt som överlevde och kämpade med min första boot camp vecka, jag tror det kommer ske många förändringar på både styrkan och kroppen efter det här, är så spänd över hur man kommer vara under sista passet, få se sin utveckling 🙂Vecka 1 av 4 avklarat, bara 3 veckor kvar och under passen nästa vecka så ska jag kämpa hårdare!!
20150116_082200
20150116_082341
20150116_082114