Dagens Agenda

God morgon! Så otroligt skönt med sovmorgon idag alltså, inget Xtremefit pass att gå till, inget jobb utan bara en ledig dag att njut av, och för att reperara kroppen som fortfarande gör ont av träningsvärken haha 🙂 Men det är bara skönt, på ett konstigt positivt sätt för då vet man att man har tränat hårt 🙂
Men bara för att jag är ledig så innebär inte det att jag inte har saker inplanerade, utan det som står på dagens schema är att ta det lite lugnt fram till ca 13 tiden med att förbereda inlägg för bloggen osv, sen så måste jag iväg till gynmottagningen här i Sollentuna för att gå på mitt första cellprovstillfälle (man blir kallad för första gången när man fyllt 23) men även mitt första besök till gyn så det är lite nervöst. Sen efter det så ska jag möta upp Lotta för att bara umgås, kanske se till att klippa håret innan vi ska fixa våra naglar, så kul 😀 Det blir en bra dag helt enkelt, såna dagar man gillar ^^
Hur ser er onsdag ut? 🙂
20150114_112016
20150114_112028