Så Ont

Haha alltså jag har så sablans ont i min mage och rygg, hela bålen har träningsvärk och jag har fått ont på ställen jag aldrig tidigare har haft träningsvärk vid förut, antar att det bara är positivt 🙂 Träningstimmen är jobbig, man fasar för att passet ska börja och man fasar över att det aldrig ska ta slut, haha, men man fortsätter ändå kämpa och vet innerst inne att man gör det för en bra sak, så därför vill man inte ge upp. Men det är viktigt att man ändå känner sin kropp, att man lyssnar och inte kör på för hårt så att man istället skadar sig. Visst, man ska kämpa tills all energi är utpumpad för då har man gett allt, men orkar man liksom inte mer så måste man vila. Känner man även att man har någon skada eller ont någonstans så är det även viktigt att inte anstränga den delen av kroppen i onödan, som jag med mitt knä som brukar krångla ibland. Istället för att fortsätta pressa en massa ben som lägger en sån belastning på knäna och gär det värre så låter jag det vila, för att jag lyssnar på kroppen. Ibland så tog jag även hjälp av knä”skydd” eller stödband för knät som skulle trycka åt för att ”få allt på plats”. På www.vulkanskydd.com finns allt möjligt för onda kroppsdelar, bland annat många bra produkter för ryggen aom ni kan hitta inne på den hemsidan www.vulkanskydd.com/produkt-kategori/ryggstod/, man hittar sina knep. Men kroppen mår inte bra av att bli överansträngd så det är viktigt att lyssna så att man håller sig hel och frisk 🙂
Men nu tar jag min halvt smärtsamma kropp till jobbet för att jobba mitt pass, undrar hur det kommer gå haha 😀
20150113_145815
20150113_145823
Det här inlägget är sponsrat.