Andra Passet Avklarat

God morgon alla underbara, har ni sovit gott eller kanske fortfarande sover riktigt gott då klockan inte är så mycket än ^^ Det är bara jag som är galen som redan är uppe sen snart 4 timmar sedan för att köra mitt andra boot camp pass, och tja… jag är lika död om inte dödare idag haha 😀 Det är verkligen inga nådiga pass dom kör, ingen vila och alla övningar ska köras direkt efter varandra, ett träningsupplägg jag är helt ovan vid men ett upplägg som jag tror kommer vara toppen för mig 🙂 Idag så körde vi ”uppvärmning” i kanske 30-45 min (kändes det som i alla fall haha) där vi gjorde som igår att vi varvade joggning med bland annat armhävningar, situps och jägarvila. Jag har nog aldrig joggat så mycket under mitt liv som jag har gjort under dessa två dagar, haha, tror jag kommer få någorlunda bättre kondition efter det här, and that is good! Sen efter det så körde vi utfall och några andra övningar jag inte kan komma på nammet eller en bra beskrivning på, men jobbigt var det i alla fall, det brändes som tusan i magen och jag tog verkligen min reserv energi för att ens orka, och dom övningarna körde vi direkt efter varandra utan vila, nice. Så nu är jag helt slut, alla musklerna är utpumpade och jag orkar knappt gå eller stå upp för den delen, och då jag inte börjar jobba förrens kl 16 i eftermiddag så tänker jag åka hem för att sova några timmar, så jag förhoppningsvis får lite energi tills dess 🙂
Pass 2 av 16 avklarat, only 14 more to go, kämpa Emilia, kämpa!!
2015-01-13 08.02.13
2015-01-13 08.02.30
2015-01-13 08.02.43