Min Belöning

Jag vet inte om det beror på att jag tränade så hårt och intensivt under boot campet, om det beror på fettförbränningspillret jag tog innan jag åkte in, för lite mat eller bara att jag känner mig trött, men jag har en sån huvudvärk och mår lite halvt illa 🙁 Tror det kan vara en liten kombination av alla de ovannämnda sakerna men jag hoppas det blir bättre nu när jag har fått i mig lunch och dricker mycket vatten ^^
Har tänkt väldigt mycket på vad min belöning för min 4 veckors boot camp skulle kunna vara, det behöver inte kosta jättemycket men bara att det blir som en liten symbol som påminner mig att jag är grym som (förhoppningsvis 😉 ) överlevde de kommande 4 veckorna, men vad skulle det kunna vara? När jag tänkte i dom banorna så började jag direkt att tänka på ringar, en riktig powerring som alltid påminmer mig att jag klarar mer än vad jag tror, att jag är en kämpe som alltid fortsätter sträva framåt. Min belöning blir troligen en ring (i alla fall än så länge) som den som jag visar här nedanför, en silvrig ring med en rosa sten som kommer passa utmärkt som en powerring, eller vad tycker ni? 🙂
Förresten, glöm inte att kika in på bloggen lite efter kl 16, då kommer ett peppande inlägg upp ^^
2015-01-12 13.42.05
rosa_ring-380x379