Första Boot Camp Dagen

Och jag dog något rejält. Shit alltså vad jobbigt det var, har nog aldrig varit så trött i kroppen och så utmattad i mina muskler som jag har varit denna morgon, det var riktigt tufft. Det var verkligen ingen mjukstart utan det var pang på rödbetan på en gång med ett test för att se vart man befinner sig just nu och sen tror jag nog vi kommer göra ett till test under sista passet för att se om man har förbättrats. Det var situps, armhävningar på tårna, upphopp, rygglyft, plankan och jägarvilan, usch vad tungt det var haha 🙂 Jag fick i alla fall reda på att jag inte är så vältränad som jag själv och familjen verkar tro (då jag alltid tränar i min takt och vikt, är inte van med att köra så många övningat utan vila ^^) men det ska bli kul att se om det blir någon förbättring 🙂 Sen efter det så joggade vi (jag hatar att springa då jag inte har någon kondition) och varvade alla övningarna igen i ca 30-45 min innan passet tog slut och kroppen var helt mör, äntligen haha 😉 Även fast jag ville ge upp flera gånger så motiverade de andra deltagarna mig samt instruktörerna till fortsätta kämpa lite till, det är bra så att jag inte fegar ^^ Dessa 4 veckor kommer bli oerhört tuffa, det vet jag redan nu men jag ska kämpa och göra mitt bästa och hoppas att det blir en förbättring på testet under sista passet. När dessa veckor är slut så ska jag belöna mig själv med något riktigt fint, jag ska bestämma något nu så att jag vet vad jag kämpar för (förutom en bra, vältränad och frisk kropp och bra hälsa) så är det alltid kul att ha en annan belöning att se framemot 🙂
2015-01-12 08.18.31
2015-01-12 08.18.42
2015-01-12 08.18.53
2015-01-12 08.19.13