Snart Dags För Brunch

Hej hej ^^ Vilket vinterland vi fick vakna till idag, haha, blev helt chockad när jag tittade ut genom fönstret och blev bländad av det vita vintertäcket som har lagt sig med några centimeters tjocklek på marken, detta hade varit ett perfekt väder att vakna till på julaftonsmorgonen, varför kommer den så sent nu för? 🙂
Nu hade det bara varit så härligt att sitta inne i sängen inlindad i filtar, med en kopp varm choklad toppad med grädde och marshmallows, något gott att äta och sedan bara mysa till en film, men det får jag göra en annan dag för snart så ska jag och älsklingen börja röra oss in mot stan och Clarion Sign för att äta brunch 😀 Är sååååå hungrig så jag kommer nog proppa i mig en massa så att byxorna nästan spricker, äta en massa amerikanska godsaker, undrar om dom har american panncakes, det hade varit awesome 😉
20150111_130141