Förbereder Inför Morgondagen

Okej, jag börjar bli lite nervös nu, imorgon är det ju dags för mitt Xtremefit Boot Camp att sätta igång och det börjar bli pirrigt i magen kan jag säga er. Vad har jag gett mig in på?? Nej, nu ska jag inte tänka så, det här tror jag kommer vara det bästa och smartaste jag gjort med min träning, för att ge mig den där extra pushen och chocken till kroppen som gör att jag kan fortsätta min resa så att mer resultat syns. Men är ändå nervös ^^ Jag är ju van att träna själv, köra i mitt tempo och även om jag kör tungt så det blir jobbigt så kan jag ibland ”fega” och köra lite lugnare, jag kommer liksom inte över den där tröskeln, jag är nog lite för bekväm. Därför tror jag att det här kommer vara toppen, det blir ett högre tempo, jag kommer säkerligen bli motiverad av alla andra i gruppen och jag kommer få lära mig nya saker. Det här kommer bli så kul 🙂 Så nu är väskan packad och klar, jag har frukost (jag hann inte köpa min yoghurt burk så köper den imorgon istället), träningskläder, mina aminosyror, proteinpulver och en handduk, now I’m ready to go in the morning, kl 6:30 ska jag vara där och kämpa på i 1 timme, haha tidigt som vanligt 😉
2015-01-11 21.05.01