Ändrade Planer

Hej på er ^^
Härligt med helg eller vad säger ni? 🙂 För min del så blir det lite ändrade planer idag, tanken var ju att åka in till stan för att träffa Lotta för en promenad runt Djurgården (eller vart vi nu skulle vilja ha promenerat) med en god chai latte i handen, men då hon tyvärr har blivit sjuk och illamående så blir det inte av, tråkigt nog 🙁 Men hon får krya på sig, så får vi ses på onsdag istället då vi båda ska fixa naglarna, trevligt ^^
Så idag blir det att ta det lugnt, ladda upp för veckan som kommer och fixa med lite småsaker, sånt som man alltid drar ut på att göra då en massa annat distraherar en haha 🙂 Förbereda inlägg för bloggen och söka runt efter olika event och aktiviteter tänker jag göra, planera för våren helt enkelt 🙂 Vill ju fylla min almanacka med en massa saker haha 😀
86886-Smile-Its-Saturday
Bild tagen härifrån.