Friday!!

God morgon darlings, fredag idag och det är underbart, håller ni inte med? 🙂 Första fredagen på året dessutom så det känns även speciellt, men är det inte märkligt att det redan har gått 9 dagar in på det nya året? Tiden går fort, läskigt fort ibland så glöm inte bort att stanna upp lite då och då i livet för att bara ta åt er av allt bra (och även det som är mindre bra så att ni vet vad ni behöver jobba på) och av allt som händer. Det är lätt hänt att man bara jobbar på som en robot utan att ens förstå och se glädjen och innebörden i det man gör 🙂
För min del så blir det ett långkörar pass idag på jobbet, från öppning till stängning 10-20 ska jag jobba så det gäller att samla på sig sin energi haha 😀 Fast egentligen är det inte ett så farligt pass som det låter, man hittar sina knep med att färdela rasterna rätt och även tänka smart så man inte känner att det är hundra år tills man slutar 🙂 Men sen får man inte glömma att förr eller senare tar ju alltid dagen slut så det är i alla fall positivt ^^
20150109_084710
2015-01-09 09.01.25