Mycket Bättre Sömn

God morgon mina underbara 😀 Hur mår ni idag? 🙂 Har ni vaknat pigga och glada, redo för vad denna torsdag har att erbjuda? 🙂 Det har jag gjort, man måste ju ha ett öppet sinne för varje dag så man krama ur allt som dagen erbjuder, så håll ögonen öppna efter de sakerna 🙂
Jag är även ledsen för min dåliga uppdatering igår men hela dagen var ett enormt sömnpiller för mig så det enda jag fokuserade på var att hålla mig vaken. Jag som ändå kände mig någorlunda pigg igår, under mitt träningspass (som förövrigt gick bra 🙂 ) där jag körde 1 timmes powerwalk, lite mage och gynstolen för utsida & insida lår, så kändes det jättebra och jag hade energin, men precis efteråt så blev jag bara tröttare och tröttare haha. Det var tur att jag bara skulle jobba till kl 16 för jag somnade nästan när jag jobbade, mådde lite halvt illa då jag hade ätit för lite till frukost, men det gick sedan över när jag fick mat i magen och när jag satt på bussen hem mot min älskling så nickade jag till lite då och då haha 😀 Så vi gick och lade oss vid halv 7-7 och somnade en liten stund efter det, så skööönt!! Haha verkligen en möjlighet till att sova ut, och jag valde att ta sovmorgon från träningen idag för att få ännu mer sömn, men är nu påväg till jobbet för att jobba 12-20 🙂
20150108_102642