Fyller I Min Almanacka

Tycker det är lite roligt att det fortfarande spelas upp en jullåt lite då och då här på jobbet när vi har en spotifylista igång haha men det är så mysigt så jag har inget emot det ^^ Men påtal om spotify så har jag ganska så nyligen blivit modern och har installerat spotify i mobilen och gjprt en egen liten lista med ca 15 låtar haha, men en sak jag inte förstår är: varför spelar den upp låtar jag inte ens har lagt in på min lista? Jag skapade ju en egen lista för att lyssna på låtarna jag vill lyssna på, så vad är vitsen med att göra en lista om den ändå bara shufflar mellan alla sorters låtar som finns? Är det pga att jag är gratis medlem? Tell meee!!
Så jag får lyssna på alla låtar nu förutom dom jag har lagt in i min lista medans jag äter lunch och ska fylla i min almanacka med framtidens planer jag vet om 🙂 Jobb, fikor, aktivitetet, events och träning ska skrivas in så jag har koll på mitt liv, det kan behövas när det blir lite mycket ibland, ordning och struktur är good stuff 😀
Har ni också en almanacka ni skriver i alla viktiga möten och fikor med vänner i, eller använder ni kalendern i telefonen till det? Är ni lite old fashioned med en almanacka eller modern med kalendern i mobilen? 🙂
2015-01-08 16.27.46
2015-01-08 16.27.59
2015-01-08 16.28.13
20150108_163932

One Comment

  1. Sötis! Och fin almanacka! Gillar mönstret <3

    Jag har också en almanacka, den är liten och lila med löv på. Köpte den på akademibokhandeln i mellandagarna, skönt att ha om man glömt ladda mobilen, hehe 🙂

    Ska fota och lägga upp den på bloggen tror jag.

    Kram