1,5 Timme

Så mycket sömn har jag fått i natt, på ett ungefär. Mellan 1,5-2 timmar i alla fall, det är inte mycket 🙁 Men varken jag eller min älskling var trötta så vi bara låg och vred oss i frustration över att inte kunna somna, usch det är en jobbig känsla 🙁
Men då jag har saknat att träna och har haft ett uppehåll i kanske 2 veckor nu över jul och nyår med mina workouts så kände jag att det var dags att ta tag i min morgonträning igen 🙂 Så nu står jag här redo på gymmet och ska känna efter hur mycket min kropp orkar med tanke på mina få timmar sömn, men det går nog bra, det är bara att kämpa på och inse att detta småsteg inom träningen kommer ta mig ett steg närmare mitt mål, även om det blir ett lugnt pass ^^
God morgon förresten, finns det någon annan där ute i Sverige som är vaken, hur börjar ni er onsdag? 🙂
2015-01-07 06.20.55