Tisdag

Hej på er ^^ Hur mår ni idag? 🙂 Kanske ett lite sent ”Hej hur mår ni?” inlägg för dagen, men jag har försökt skriva det här i en timme snart men mitt google chrome på datorn kraschar hela tiden (Det kan ju inte vara bra alls) så nu skriver jag på mobilen istället så att jag får upp inlägget 🙂 Segt med teknik ibland när det inte vill samarbeta haha är det liksom så svårt att bara låta mig surfa på nätet ostört haha 🙂
Men men, idag är jag som sagt ledig från jobbet, sov därför lite för länge än tänkt fram till kl 13, jag var tydligen trött haha så det var skönt. Men nu vill jag hitta på något, så jag lär nog åka in till stan för att göra familjen sällskap under deras shoppingrunda, men vi får se 🙂 Missa inte att kika in på bloggen runt kl 17 för då kommer ett inspirerande inlägg upp, det vill ni inte missa ^^
Vad ska ni hitta på idag? 🙂
20150106_142647

2 Comments

 1. hatar då datorn håller på att lägga av.. kan ingenting om sånt så slutar med att jag ringer min bror som är ca 20 mil ifrån mig.. Får alltid samma svar ”vad ska jag göra åt saker?” haha… 🙂 Fin header förövrigt 😀

  • Hej hej
   Ja men visst är det frustrerande? Speciellt när man inte vet eller förstår varför det krånglar :/ Haha jag är precis samma, har man bröder som kan det här med datorer och även en pojkvän som kan sånt så vänder jag mig alltid till dom 🙂 dom börjar nog bli lite trötta på att få hjälpa till med samma saker om och om igen haha men what to do annars 😛
   åh tack så mycket, jag gillar den också 🙂
   Kram kram ^^