Anmäld Till Blogger Boot Camp 2015

Hell Yeaaah, nu kör vi! Jag ville så gärna gå på detta event förra året men jag hittade infon lite försent (jag såg det efter att eventet hade varit haha) så jag missade tyvärr det, men nu, nu i år så ska jag gå och jag är nu anmäld och datumet är inskrivet i min nya almanacka. Så kul det här kommer bli! 😀 Det kommer bli en dag full av träning, föreläsningar, inspiration, mingel, härliga bloggkollegor, härliga bloggläsare och bara en helkul dag, jag ser verkligen framemot det 😀
Såhär har jag valt att lägga upp min dag:
Pass 1 kl 09:00 – Solid As A Rock, Crossfit
Pass 2 kl 10:30 – Bloggare & PR, Föreläsning
Pass 3 kl 11:45 – Barre Move
Pass 4 kl 14:00 – Moveoo
Pass 5 kl 15:30 – Ditt Vinnande Mediakit, Föreläsning
Pass 6 kl 16:45 – Yin Yoga, Leg Release

Sen efter all denna underbara träning och alla föreläsningar så blir det lite fest och prisutdelning, det låter bara så toppen så jag ser framemot den 14 mars att få träffa en massa bloggare och kanske några av er läsare om ni ska dit? 😀
image1