Glöm Inte Bort Att Unna Er

Brukar ni unna er saker? Ge er någon form av belöning när ni har jobbat hårt, klarat ett prov, hållit vad ni lovat eller vad det nu kan vara, brukar ni ge er själva något då? Om ni redan gör det så är det toppen, men om ni inte gör det: BÖRJA!! Det här är ett område som jag själv inte är van vid, jag unnar mig aldrig saker men det är något jag ska bli bättre på, jag tycker det är roligare att antingen spara pengarna (det är jättebra att göra det) eller spendera dom på andra (något som också är bra då det är en fin gest) men det innebär att man själv hamnar i glömskan, den personen som ändå är viktigast att tas om hand då det är dig själv det handlar om.
Tänk er att ni gör något, vi låtsas att du har…. tja vad ska vi säga… du har precis klarat dig igenom en intensiv studieperiod med plugget, en tid som innebar mycket stress, sena kvällar med huvudet i flera böcker och skrivkramp i handen efter att ha antecknat så mycket men en tid som du tog dig igenom, skulle inte du känna dig stolt över dig själv? Känna dig duktig att du klarade det? Vill du inte ge dig själv någon belöning då för att bevisa för dig själv att du har gjort något bra och att du är värd det här då du har kämpat för det? Det behöver inte vara värsta grejen som kostar jättemycket, utan det kan vara något enkelt som en middag ute, en stund för dig själv där du fixar naglarna, en ny klänning du har velat ha länge eller en riktigt mysdag hemma med en massa god mat och mys framför en film. Du väljer själv vad du vill unna dig.
Att ge sig själv den här sortens uppmärksamhet och att faktiskt inse att man är värd en egen omtanke lite då och då, ibland för att du helt enkelt förtjänar det för att du är grym som du är, så måste man unna sig, så bestäm er för att i alla fall en dag i månaden ge er en belöning, liten som stor spelar ingen roll, bara du unnar dig och kommer till insikt att du är värd det för att du är du och du förtjänar det.
Glöm inte att skämma bort dig själv, du är värd det bästa och ibland så måste man unna sig de småsakerna för att påminna sig själv om hur bra man är, för det glömmer man tyvärr väldigt lätt bort <3
20141122_121414