Anmäld Till Boot Camp

Ojojoj vad har jag nu ställt till med och anmält mig till?? 😀 Haha jag är galen, riktigt galen men jag har nu anmält mig till en 4 veckor lång Xtremefit Boot Camp med start om en vecka den 12 januari. Shiiit 😀 Jag har velat fram och tillbaka så mycket de senaste veckorna om jag skulle anmäla mig eller inte, om jag skulle orka eller framförallt våga. Jag tränar ju alltid själv och trivs med att bara vara jag och musiken när jag tränar, då jag får köra i min takt men nu blir det andra bullar. Det blir stenhård träning under 4 veckor med 4 pass i veckan tillsammans med en massa andra lika galna träningsmänniskor som jag haha 🙂 Det kommer bli kul, det kommer bli en upplevelse kan jag lova och vi får väl vänta och se om jag överlever, tror nog det kommer bli ett tuffare och hårdare tempo än vad jag är van vid när jag kör själv 🙂 Men jag behöver det haha jag behöver chocka kroppen med något nytt och intensivt så att kroppen reagerar! 🙂
Ihhhii så kul det här kommer bli, är så spänd och nervös, ser framemot nästa måndag nu då haha 😀 Är det någon av er läsare som har gjort detta Xtremefit Boot Camp? 😀
20150105_221353