Hur Hittar Man Perfekta Jeans??

Det kanske är en fråga jag egentligen borde veta svaret på då jag jobbar i butik men det här med jeans är något jag inte förstår mig på hur man hittar absolut rätt, så jag behöver eran hjälp! Mitt besvär med jeans är att dom alltid åker ner, jag vet att jeans töjer sig men nivån på mina jeans är bara extremt, dom åker nästan ner över rumpan bara jag står rakt men jag kan inte ta en mindre storlek för då passar dom inte 🙁 Jag vill ha tajta åtsittande jeans som känns som leggings för jag gillar inte den instängda känslan vanliga jeans har och jag vill att dom sitter kvar vid midjan så dom inte åker ner allt för mycket. Vad är det jag ska tänka på då för att hitta dessa perfekta jeans? Tar jag en för liten storlek, tar jag för kort längd på jeansen att dom liksom inte kommer ”upp” som dom ska då det är för lite tyg, är det modellen på jeansen som är felet?
Vad gör ni för att hitta era perfekta jeans? Vad är hemligheten? 🙂 Hjälp mig haha ^^
2015-01-03 15.36.19
2015-01-03 15.36.07

2 Comments

  1. Gå till Carlings eller JC och fråga om hjälp. Förklara vad du vill ha för något och var beredd på att prova jeans. På Carlings är dom jätteduktiga men dom har flest ”riktiga” jeans men på JC har dom nog större utbud. Vill du ha mjuka jeans så prova Weekday och deras Cheap Monday, billiga men sitter oftast bra i bara någon dag innan de måste tvättas igen enligt mig. Alla är olika, men det är bra att fråga om hjälp 🙂

    • Hej
      Tack för tipset om att gå till Carlings och JC, så jag får se till att släpa mig dit någon dag så att jag kan få riktig hjälp att hitta ett par bra jeans haha 🙂 För att ha dåligt sittande jeans är lite irriterande haha så jag behöver all hjälp jag kan få ^^
      Kram kram