2 Januari

”God morgon”, kanske lite sent att säga men sover man tills för en liten stund sedan så är det ”morgon” haha, i alla fall för en kort stund innan man börjar inse att man har sovit bort halva dagen 🙂 Men men, är man ledig och känner att man behöver sömnen så då får man sova, det är ju så skönt haha 🙂
Fredag idag och jag är även ledig från jobbet så tänkte åka in till Sollentuna Centrum för att ta en fika med Ava och bara ha det trevligt, är så sugen p en chailatte och det konstiga är att trots att den smakar så mycket jul och är så otroligt gott så har jag inte druckit en enda under hela december, How could I not!! Så kan vi ju inte ha det så idag blir det att dricka en, mmhmm längtar. Ska även gå förbi Express Nails för att boka tid för att fixa naglarna och även försöka se om någon frisör har en drop in tid för att klippa bort lite av mina toppar. Det låter som en bra dag, får se vad man mer kan hitta på men vi börjar där haha 🙂
Vad ska ni hitta på denna fredag? 🙂 Är ni också lediga eller är det jobb som gäller? 🙂
Den här bilden har egentligen inget med inlägget att göra men vill bara visa den för er för det är så gulligt, det här är en ingefärabit… som ser ut som en liten kanin 😀 Tycker inte ni det också? Haha hur gulligt som helst ^^
2015-01-02 14.01.11

2 Comments

  1. Se till att testa den nya Rooibos Chai-latten också, köpte en burk åt morsan så hon kunde göra egen hemma i julklapp 🙂

    Jag gillade chai-latten tills jag såg att den innehåller mycket mer kalorier än den vanliga vaniljlatten :O Mindre kalorier och mer kaffe känns mer passande för mig. Räknar ju kalorierna nu ett tag tills jag vant mig vid att äta mindre och träna mer 🙂

    Kram

    • Haha I know, så typiskt att allt det goda ska innehålla så mycket socker 🙁 Men jag äter det ändå, kan inte stå emot haha ^^ ahh typiskt att jag inte gillar kaffe för det hade ju varit en bra alternativ till sockerdryckerna 😛
      kram kram