Lightning Returns

Hej på er! Är allt bra med er och är ni redo att välkomna det nya året ikväll efter midnatt? 🙂 Det känns så märkligt att ett nytt år ska börja, man har liksom precis lärt sig säga att det är år 2014 men nu ska man lära sig och minnas att det är 2015 haha besvärligt med årsskifte ibland 🙂 Nej men det ska bli lite kul, ett nytt år att fylla med minnen, lovely!
Jag och älsklingen lyckades i alla fall få bord på Bistro Rigoletto (ibland har man tur haha 🙂 ) vid kl 21 med sittning på 2 timmar sen så får vi se vad som händer när vi ska skåla in det nya året, vi tar det som det kommer 🙂 Har dock lite svårt att välja vilken klänning jag ska ha, jag har två stycken att välja mellan så jag kommer lägga upp bild på dom här på bloggen så ni kan få hjälpa mig ^^ Jag vet nog vilken jag helst vill ha men jag vill höra vad ni tycker 🙂
Men än så länge så tar vi det lite lugnt innan vi ska hoppa in i duschen för att börja göra oss iordning, älsklingen sitter och spelar lite och jag underhåller mig med att spela lite jag med, lite Final Fantasy Lightning Returns på Ps3, så kul haha är ju en gamingtjej haha 🙂
Vad har ni för er nu? Förbereder ni inför kvällen eller tar ni det också lite lugnt? 🙂
2014-12-31 14.06.54