Påväg För Att Möta Mitt Hjärta

God morgon ^^ Idag är jag uppe tidigt för att vara min lediga dag från jobbet (och redan ute ur huset haha) men jag är nämligen påväg till Frihamnen nu för att möta upp min älskling som har varit på en Rigakryssning hela helgen 🙂 Det här var första gången vi har varit ifrån varandra så pass länge så jag har saknat honom så mycket <3 Men snart är han hemma igen och jag är så spänd att få höra om vad han och hans vän har haft för sig därborta haha 🙂 Jag var ju där med Lotta i sommras om ni minns det, vi var dock bara i Riga i några timmar så vi kunde inte uppleva lika mycket på samma sätt men vi hade i alla fall väldigt kul så hoppas dom också hade det 🙂 Är också sugen på att åka iväg på en liten minisemester, men frågan är bara vart och för vilka pengar haha 🙂 Nej men jag och älsklikgen åker snart till Japan igen så jag får längta lite till och spara pengarna för att ha det så kul som möjligt därborta ^^ 2014-12-30 10.51.19
20141230_105139