Den Eviga Frågan…

… Vad ska man gör på nyår!!?? Haha jag är ute i sista minuten som vanligt med att planera ”årets fest” men vi har alltid samma problem varje år: Vart ska man vara? Man har sällskapet fixat men då ingen har eget boende så har man ingenstans att vara, sååååå hur gör man då? Planen är i alla fall att vara med älsklingen, Ava och några av Avas vänner på nyår, men då tanken är att man ska äta middag på eget håll för att sedan mötas upp för att ta oss dit vi nu kanske kommer hamna, så planerar jag att göra en sista minuten bokning på någon restaurang för mig och älsklingen så att vi har den biten avklarad 🙂 Förra nyåret så åt vi även då ute på restaurang, på Grodan och avslutade med att ta ett ”efter tolvslaget” glas champagne på hotell Diplomat, så vi får se hur det blir i år. Egentligen så borde det inte spela någon roll vad som händer, nyår är ändå en överskattad kväll och blir sällan som man tänkt, men jag känner att bara man spenderar kvällen med dom som man tycker om och vill fira med, så spelar det ingen roll vad man gör, man har ändå allt man behöver för en lyckad kväll 🙂 Det låter kanske klysigt men tänk så ni med om ni också har osäkra nyårs planer, vart ni är och vad ni gör är inte det viktigaste utan bara ni välkomnar det nya året med dom ni vill vara med så blir kvällen perfekt 🙂
nyårbild